Nyereményjáték szabályzat

 

A játék menete

A Fizzyness.hu nyereményjátékot hirdet. A játékban való részvételhez a játékosoknak a Fizzyness Facebook oldalán, 2023. február 9-én létrehozott  „Nyereményjáték” bejegyzés alatti komment szekcióban kell végrehajtani az alábbi feladatot: Kedveld a Fizzyness Facebook oldalát és taggeld be, Te kivel koccintanál egy finom magyar ciderrel. A választ adó kommentelők között a random.org segítségével fogjuk kisorsolni a nyertest, aki a lentebb olvasható jutalomban részesül. A szerencsés nyertest Facebook Messenger üzenetben fogjuk értesíteni.

 

A játék időtartama

A játék 2023.02.09-én 16:00-kor indul, és 2023.02.16-án, 15:00-kor ér véget. A sorsolás az ezt követő munkanapon, 2023.02.17-én zajlik.

 

Játékban való részvétel feltételei

A játékban való részvétel feltétele, hogy a játékos elmúlt 18 éves és a Fizzyness Facebook oldal 2023. 02. 09-i bejegyzésének komment szekciójában a fentebb leírt idősávban végrehajtja az alábbi feladatot: Kedveld a Fizzyness Facebook oldalát és taggeld be, Te kivel koccintanál egy finom magyar ciderrel! Tekintettel arra, hogy a nyertesek sorsolása nem fizikailag létező sorsjegy nyilvános húzása útján, hanem elektronikus úton történik, ezért nem teljesül maradéktalanul az Szjtv. 23. § (1) bekezdésének feltételrendszere.

Tájékoztatjuk a játékosokat, hogy a Facebook teljes körűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. Elismerjük, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

 

Nyeremények

 A Fizzyness tájékoztatja a játékosokat, hogy a kisorsolt 1 fő a következő nyereményt kapja:

  • 5000 forintos ajándékutalvány a Fizzyness.hu webshopra.

A szerencsés nyertest a tippet leadó Facebook felhasználó fiókjába küldött üzenetben fogjuk értesíteni. A nyeremény nem átruházható.

 

Adatkezelés

Tájékoztatjuk a játékosokat, hogy a játékkal kapcsolatos adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk át. Az adatok a nyeremények nyerteshez való megérkezése után törlésre kerülnek.